Gregor Bernadett: Ma már nem az számít, milyen vékony a derekam - interjú (03:00)
Fiatalon vágyta a népszerűséget, ám annak árnyoldalaival végül sokkal többet küzdött, mint mások. A 45 éves színésznő úgy érzi, mostanra ért be, és bár pár éve még a gyerekvállalással is megpróbálkozott negyedik férjével, Szarvas Attilával, ma már azt sem bánná, ha inkább nagymama lenne.
Erőszakoló keresztapjától mentette meg unokatestvére a borsodi tinilányt (07:30)
Kölcsönért indult keresztapjához egy ózdi tini, a férfi azonban elcsalta, és megpróbálta megerőszakolni. A lányt az őket követő unokatestvérek mentették meg.
ByeAlex szexi izmokat villantott – fotók (07:00)
ByeAlex a zenéjével írta be magát a köztudatba, de a minap közzétett fényképéből az is kiderül, hogy a hanghoz bizony nem akármilyen test társul.
Hűvösvölgyi Ildikót a főiskoláról vitték Beszterce ostromára (03:20)
Zsurzs Éva rendező hihetetlen profizmussal nyúlt a magyar irodalom klasszikusaihoz. Nem történt ez másként 1976-ban sem a Mikszáth Kálmán: Beszterce ostroma című regényéből készült négyrészes filmsorozat esetében sem. Zsurzs nem tért el a jól bevált recepttől, ezúttal is olyan emberekkel vette körül magát, akik szakértelmében maximálisan megbízott, a világítótól kezdve a színészekig.  Apolka szerepét a friss diplomás Hűvösvölgyi Ildikóra bízta, míg Pongrácz István bőrébe a kor egyik legnagyobb színművészét, Bessenyei Ferencet bújtatta, de a stáblista rajtuk kívül is pazar volt: Körmendi János, Zenthe Ferenc, Inke László, Láng József, Rátonyi Róbert és Lukács Sándor gondoskodott arról, hogy a papírra vetett gondolatok a filmvásznon életre keljenek.
Pénzt ajándékoztak az ellenfeleiknek Ildikóék (03:10)
Nagyvonalú játékosok jelentkeztek A Piramisba. A TV2 Stohl András vezette vetélkedőjében már másodszor fordult elő, hogy a nyertesek a vesztes párost sem hagyták üres kézzel távozni. Az első adásban Dönci és barátja, Csefi a játék hevében felajánlotta, hogy ha ötmillió forint fölött nyernek, akkor a nyereményükből a másik páros egyik tagját egy retúr repülőjeggyel ajándékozza meg, Anita ugyanis évek óta nem látta Kanadában élő családját. A fiúk nyereménye a végén nem érte el a remélt ötmilliós határt, a szavukat mégis tartották. – A család szent és sérthetetlen, és úgy éreztük, ha valaki külső okok miatt nem tud találkozni a szeretteivel, és nekünk lehetőségünk adódik rá, akkor miért ne segítsünk.
Csonka csókot csent Hódi Pamelától (20:00)
A színpadi szerelemből könnyen lehet igazi. És minden egy csókkal kezdődik – erről vallott Cseke Katinka és Csonka András.
Ezzel az öt számmal lehetett milliókat bezsebelni (19:36)
A nyerőszámok a következők: 10, 32, 42, 43, 46.  A 787 milliós ötöst senkinek nem sikerült eltalálni, így a jövő héten már 905 millió lesz a nyeremény.
Volt iskolája is gyászolja az újpesti balesetben meghalt rendőrt (19:00)
Megható üzenetben búcsúzik volt iskolája a tragikus halált halt rendőrtől, Mátyás Balázstól. A férfit emberek tömegei gyászolják.
Michael Jackson eddig eltitkolt féltestvére most felfedte az apjuk mocskos titkait (18:30)
Tizenhárom évvel Michael Jackson halála után döntött úgy JohVonnie Jackson, hogy előáll, és világgá kürtöli létezését. A ma már 43 éves nő nem más, mint a legendás énekes féltestvére, apja, Joe Jackson törvénytelen gyermeke, akit a kegyetlen családfő évtizedeken át titkolt felesége, kilenc házasságból született gyermeke, és a világ elől. Jacko 16 éves volt, amikor JohVonnie megszületett apja titkos kapcsolatából, és csak felnőttként ismerhette meg, miután szülei szétváltak. JohVonnie Jackson most könyvet írt Fattyú gyermek címmel, amelyben apjához, a szigorúságáról és kegyetlenkedéseiről híres Jackson papához fűződő, ellentmondásos kapcsolatáról vall.
Berki Krisztián tényleg szerelmes – videó (18:00)
Az árulkodó vörös körmök, közös reggeli, Valentin-napi köszöntés után most már maga Berki Krisztián is bevallja, szerelmes; bár mivel síelés közben ez komolyabb bonyodalmakat okozott neki, inkább nem javasolná senkinek.  A titokzatos „szívrabló” ezúttal sem fedte fel magát, de a körmei után már a hangját is megismerhettük, ha apránként is, de a végén csak összeáll a kép.
Top 7 bizarr étel: vodkában ázó dobogó szív? Csak a második! (18:00)
A paprikás csirkéhez vagy a gőzölgő húsleveshez szokott magyar ember számára egészen kétségbeejtőnek tűnne, ha például egy még dobogó kobraszív elfogyasztására buzdítanák. Pedig a világ egyéb tájain az efféle menü teljesen természetes, az sem okoz problémát, ha az eledel még hevesen mozog a tálunkon. Lássuk, melyek a legbizarrabb fogások.
Dínólovaglásra jelöltek ki helyet Szegeden (17:30)
Hogy a Tisza-parti nagyváros lakott területein belül hol lehet lovagolni, azt nem tudni, de velociraptorozásra már kijelöltek egy helyet a Bem utcai fénymásoló előtt. Erre a Délmagyarország egyik olvasója figyelt fel, és rögtön le is fényképezte az erre utaló jelzést. Azon azt is feltüntették – utánozva a „Dohányozni tilos!” feliratokat –, hogy akinél ez a hóbort káros szenvedéllyé válna, hogyan kérhet segítséget a leszokáshoz. A Szegeden szerkesztett napilap kiváló helyismerettel bíró munkatársa még hozzátette ehhez, hogy a Bem utca szűkössége miatt ügyesen kell manőverezni a méretes dinoszaurusszal.
Gonzalez rákosan is tetszeni akart (17:00)
Új szerepben tér vissza Gáspár Bea (16:30)
Hamarosan újra elindul a Konyhafőnök VIP az RTL Klubbon. Korábban  már voltak találgatások arra vonatkozólag, hogy megújul a zsűri, a pletykák most azonban bebizonyosodtak. Kiderült, hogy Wossala Rozina búcsúzik a zsűritagok közül, és az egyik nyertes, Gáspár Bea fogja átvenni a helyét. – Annyira boldoggá tett a hír, hogy szinte aludni sem tudtam. Elsősorban fogyasztói szemmel fogom nézni a versenyzőket. Úgy, mint egy tévé előtt ülő háziasszony, mivel én is az vagyok. Nálam az a jó versenyző, aki jó ízekkel dolgozik. A másik kritérium aminek meg kell feleljenek, a tálalás lesz, hogy hogyan néz ki az étel – mondta Bea, akinek tervei között szerepel, hogy nyit majd egy éttermet, és egy ideje egy gasztroblogot is csinált.
Légpisztollyal ment iskolába egy szombathelyi diák (16:11)
Pénteken jelentek meg a rendőrség emberei egy szombathelyi általános iskolánál, miután egy diák légpuskával ment be a tanításra, és használta is a fegyverét, számolt be a Nyugat.hu. Sem a hatóság emberei, sem az iskola vezetősége nem adott részletesebb tájékoztatást a történtekről. A rendőrök garázdaság vétségének gyanúja miatt indítottak eljárást. 
Michl Juli tüntet a Valentin-nap ellen (16:00)
Az RTL II népszerű romantikus telenovellája, az Oltári csajok szertelen Pirosát játszó Michl Juli szereti az érzelmes dolgokat, a Valentin-nap mégsem a szíve csücske, sőt az is előfordult, hogy tüntetett ellene. – Soha nem tartottam ezt az ünnepet. Nem értem, miért kellene egy napot kinevezni a szerelem napjának, minden napnak annak kellene lennie. Az eredete nagyon szép, és az is, ha a kisgyerekek meglepik a titkos szerelmüket. De nekem, ha úgy tetszik, minden nap Valentin-nap, mivel, ha szeretek valakit, akkor azt az év minden napján tiszta szívből teszem. Ez az ün­nep sajnos manapság sokszor csak a külsőségekről szól, arról, hogy ki tud nagyobb virágot venni a másiknak.
Rejtély: Dabasról tűnt el a norvég férfi (15:30)
Repülőjéhez kellett volna sietnie a Dabasról induló norvég férfinek, Morten Sundbergnek. A férfi azonban nem csekkolt be a járatára, azóta sem találják. Kispesten látták feltűnni.
Elhagyta a kórházat a 16 éves dabasi focista, akit 11-szer élesztettek újra (15:20)
Szombaton elhagyhatta a kórházat az a fiatal fiú, akinek esetét az orvosok is csodaként emlegetik. Duhaj Ádám január 25-én játék közben lett rosszul, nem érezte jól magát, cserét kért, de a pályáról lejövet összesett. Életét egy szabadnapos mentősnek köszönheti, aki a helyszínen volt, és a mentők érkeztéig gondoskodott a fiúról. A pályán hétszer, később még négyszer kellett újraéleszteni. A kórházban msterséges kómában tartották, majd egy műszív segítségével maradt életben, amit azóta már eltávolítottak.
Összeverte szegedi diáktársát a földharcos tinilány – videó (15:00)
Nyilvánosan megalázva, fényes nappal, az utcán verte össze iskolatársát egy 17 éves szegedi lány. Marina korábban graplinget, azaz földharcot tanult egy egyesületben, így könnyűszerrel elbánt zokogó diáktársával. Közben a támadó társai nevetgélve videóztak, a felvétel a Facebookon kötött ki. „Engedj el, hagyjatok már békén! Elegem van egész Szegedből!” – kiabálja sírva a videó végén a megtámadott tini, miután feltápászkodott a földről. – Abból indult ki az egész konfliktus, hogy véletlenül meglökte szegény. A körülményekhez képest jól van, de nem szeretne nyilatkozni – mondta a Borsnak a helybenhagyott lány egyik barátja.
Lemezlovas-iskola tanára lesz Tibi bácsi (14:30)
Évtizedekig teljesítette mások kívánságait, ideje volt, hogy végre az ő ölébe hulljon a képzeletbeli pöttyös labda, és valóra váljon Dévényi Tibor három nagy álma.
Előbb csodát művelt, később kizárták a döntőben Liu Shaolint (14:27)
Bár öt közé, azaz olimpiai fináléba került, mégsem szerzett olimpiai pontot a pjongcsangi téli olimpián Liu Shaolin Sándor, a magyar gyorskorcsolyázó rövid pályás szakág zászlóshajója, tudniillik a fináléban kizárták.
Jennifer Aniston válásuk után is úgy érezte: Brad Pitt az igazi lelki társa (14:00)
Megváltójaként emlegette éveken át Justin Theroux-t a Jóbarátok egykori sztárja, de a látszólagos idill ellenére csak két évvel élte túl kapcsolatuk az esküvőt.
A rendőrség szerint tényleg robbantásra készülhetett S. Ábel (13:30)
Lezárult a nyomozás S. Ábel ellen, akit egyszer már gyilkossági kísérletért leültettek, mert egy gyorsétteremben lövöldözött. Most kiderült: valóban robanószert kotyvaszthatott a lakásán nyáron.
Szűcs Judith: Rágalom, hogy felnőttfilmben szerepeltem! (13:00)
Elképesztően népszerű és sikeres volt a 80-as években Szűcs Judith. Az ismertséget azonban ő is megsínylette, amikor kikerült róla egy állítólagos pornóvideó.
A jövő pulykáit neveli emuiból Jenő (12:30)
Kétszáznál is több madárnak ad otthont az ország egyik leghíresebb emufarmja. A felsőlajosi fenyvesek között élő emuk és nanduk óriási tojásokat tojnak, a jövőben pedig akár a pulykát is lepipálhatják a húsfogyasztás terén.