Ő a legdurvább ingyenélő, akiről eddig hallani lehetett (13:30)
Egy katolikus asszonyt azzal vádolnak, hogy több mint egy évtizede azért jár temetésekre, hogy egyen - írja a Mirror. A meg nem nevezett nő 14 éve szinte minden temetésen megjelenik, ahol étel is van, melyet Berkshire-ben tartanak és úgy fogyaszt, mint aki napok óta éhezik. A templom egyik helyi papja, Noah Connolly már beszélt a nővel, és megkérte ne csinálja ezt, de az asszony azzal védekezett, ő úgy érzi, kötelessége részt venni minden szertartáson, de ezen kívül más indok nem hangzott el. Connolly atya azt állítja, ő nem tilthatja meg a nőnek, hogy megjelenjen, egy-egy gyászoló családnak kellene elküldenie, de rendszerint vagy nem is veszik észre, ha igen, akkor ott helyben ezzel akkor nem akarnak foglalkozni.
Lagzi Lajcsi vízlopási ügyét elhalasztják (15:05)
A Budaörsi Járásbíróság friss közleményéből kiderül, hogy Lajcsi és 10 társának büntetőtárgyalását - amit a bíróság eredetileg 2017. szeptember 27., október 04. és 11. napjára tűzött ki - elhalasztják, "figyelemmel a tisztességes eljáráshoz való jogra, valamint a védők tárgyalásra való felkészüléséhez szükséges időre" - indokolják. Lagzi Lajcsiék tárgyalásának új időpontja 2017. december 6-7. 
Megerőszakolta barátnője ikertestvérét, majd azt mondta, összetévesztette őket (15:00)
Egy melbourne-i férfi amiatt került a börtönbe, mert megerőszakolta barátnőjének az egypetéjű ikertestvérét. A 24 éves azzal védekezett, hogy összetévesztette a nőt a barátnőjével, és egyébként is, áldozata hazug, ugyanis nemkívánatos felajánlásokat tett felé. A bíróságot azonban nem hatotta meg a védekezés, négy év börtönt szabtak ki rá, már csak azért is, mert egy tárgyaláson az áldozat arról nyilatkozott, hogy a férfi arról beszélt neki, hogy mindig is arról fantáziált, hogy lefekszik vele – írta a Herald Sun a
Kungfuval tanítják a béna kínai focistákat, hátha egyszer eltalálják majd a labdát is (14:30)
A kínai labdarúgó-válogatott eredményei a béka feneke alatt vannak, és ez nem sokáig mehet így tovább. A javulás érdekében shaolin-papok veszik kézbe őket.
Ezért nem járt soha királynőként Görögországban II. Erzsébet (14:00)
Erzsébet királynő szinte az egész világot beutazta élete során, az Egyesült Nemzetek 193 tagjából 116-ot már meglátogatott, ám van egy hely, ahova királynőként még sosem tette be a lábát annak ellenére, hogy csak egy rövid repülőút választaná el a céltól. Ez a hely pedig nem más, mint Görögország, a 91 esztendős királynő férjének, Fülöp hercegnek a szülőhelye, ahol Erzsébet királynő utoljára 1950-ben, fiatal tinédzserként járt, ám királynőként soha. Ez egy érdekes “mulasztás” a királyi történész, Hugo Vickers szerint, hiszen Fülöp technikailag görög hercegnek számít. Vickers erről bővebben a BBC-nek adott interjújában beszélt, amikor elárulta, hogy milyen ok húzódhat a háttérben.
Bréking: eljegyezték A mi kis falunkban is domborító playmate-et - fotó (12:50)
Ripli Zsuzsa a Facebookon osztotta meg az örömhírt, miszerint párja eljegyezte. A hírhez képet is mellékelt, amelyen párjával ölelkeznek, miután a csodaszép playmate igent mondott. "Igent mondtam... boldog vagyok... szárnyalok..." - jelentette be az eljegyzést A mi kis falunkban is szereplő modell.
Büdös a tömegközlekedés, inkább 42 milliót költ Rooney (12:45)
Ittas vezetése miatt 320 ezer fontra, azaz 112 millió forintra rúg Wayne Rooney összbüntetése. S mivel két évig nem vezethet autót, úgy döntött, hogy összesen 120 ezer fontért (42 millió Ft) taxizik.
Elmagyarázta a kapus, mi vezetett a magyar foci második legnagyobb tragédiájához (12:30)
Nem ma történt, ám máig élénken boncolgatják a hazai drukkerek, miért vallott csődöt futball-válogatottunk az 1986-os mexikói világbajnokságon.
Holttestre bukkantak egy debreceni játszótéren (12:00)
Debrecenben, a Domokos Lajos és Hortobágy utca sarkán található játszótéren, a pingpongasztalon találtak rá egy nő holttestére – írta a haon.hu, amelynek információját a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság is megerősítette. A rejtélyes ügyről azonban többet nem árultak el a rendőrségnél, az viszont jelzésértékű, hogy az ügyben közigazgatási eljárás folyik, vagyis nem utal egyelőre semmi idegenkezűségre.
Nem függő, mégis kilencedszer fekszik kés alá melle miatt (12:00)
Újabb mellplasztikát tervez a hajdan Jordanként elhíresült kebelcsoda, Katie Price. Igaz, a sokat megélt brit modell ezúttal kisebbítene az ikreken, mert úgy érzi, a múltban túlzásba vitte a dolgokat. Ez már a kilencedik beavatkozás lesz, amit a mellén végrehajtanak, de Katie ragaszkodik hozzá, hogy nem függő. – Már annyira nagyok, hogy kisebbíteni kell rajta – mondta a The Sunnak Katie. – Persze lehet, hogy békén kéne most már hagynom őket. De az igazság az, hogy idővel megszokja az ember a méreteket és úgy érzi, mintha összemennének. Ezért csináltattam mindig nagyobbra, de nem igaz, hogy plasztikafüggő lennék.
Emma Stone olyan szerepet kapott, mint eddig még sose (11:30)
A 28 éves színésznő egy profi amerikai teniszező hölgyet alakít majd a legújabb filmjében, a jelenleg hetvenhárom éves Billie Jean King megszemélyesítése pedig valódi kihívást jelentett Emma számára. – Sosem játszottam létező személyt korábban, Billie pedig ráadásul annyira menő, hogy még csak nem is remélhetem, hogy sikerül tökéletesen alakítanom, bár nagyon törekedni fogok erre. Emma fenntartásai ellenére a sportolónő nagyon is elégedett vele, sőt: örül neki, hogy Emmának köszönhetően igazi szépségként jelenik majd meg a karaktere a mozivásznon.
Demcsák magánéleti fordulattal magyarázza letiltással végződött balhéját (11:25)
Demcsák Zsuzsa múlt heti Szanyi Tibor-interjúja hatalmas port kavart, az indiszponált műsorvezetőt a furcsa kérdései miatt letiltotta a képernyőről az ATV. A műsorvezető a Borsnak azt mondta, hogy fáradtsága miatt volt dekoncentrált a Szanyi-interjú alatt, kedden ezt a Facebookon megismételte, kiegészítve azzal, hogy egy rejtélyes magánéleti probléma csak tetézte a helyzetet. A bejegyzést változtatás nélkül közöljük: "Sziasztok!
Nem várnak: jelentős változást jelentett be a Vodafone (11:15)
Az október 24-től kötelező törvényi szabályozásnál egy hónappal korábban, hétfőtől egy évre csökkentette a határozott időtartamú, készülékvásárlást nem tartalmazó lakossági előfizetői szerződés hűségidejét a Vodafone - jelentette be Révész Balázs, a Vodafone mobil szegmens marketing igazgatója háttérbeszélgetésen kedden Budapesten - írja az MTI. Egyéves szerződések eddig is léteztek, de magasabb havi díjat tartalmaztak a hosszabb hűségidejű szerződéseknél. Az új szabályozás miatti átállás több mint 100 millió forintba kerül a Vodafone-nak - fűzte hozzá. Az új törvény a hang- és adatalapú lakossági tarifákra egyaránt vonatkozik, de a változás a készülékvásárlást tartalmazó szerződéseket nem érinti - ismertette.
Többszörösét kellett fizetni a koncertjegyért (11:00)
Átverés vagy ügyeskedés?
Kósa a politika stand-uposa: Demcsákról is elmondta a véleményét (10:45)
Az ATV Start-ban ma a Fidesz leköszönő frakcióvezetője volt a vendég, aki a kommunikációs hagyatékáról is megemlékezett a műsorvezető kérésére. Kósa Lajos egész egyszerűen azt is pontosan meghatározta, ki is ő valójában a humor és politika terén. – Azt gondolom, hogy a nyilatkozataim összességét tekintve abszolút helyénvalóak. És én ezt egy olyan stílusban hozom, amit lehet szeretni, lehet nem szeretni, … én nem szeretek szomorkodni, és ha lehet valakit emlegetni a politikai stand up műfajban, akkor az én vagyok – mondta Krug Emíliának. A műsorvezető ezek után tovább csipkelődött Kósával, aminek a vége az  lett, hogy a politikus Demcsákig menekült, ami a kommunikációt illeti.
A Magyar Telekom nevében csalnak (10:35)
Csalók hamis e-mailben fizetési felszólítást küldtek a Magyar Telekom nevében, és a számlatartozás ürügyén, egy a Magyar Telekom honlapját utánzó weboldalra irányították az e-mail listán szereplőket, ahol a bejelentkezési adatok, illetve banki adatok megadását kérték a címzettektől. A Telekom azonnal megtette a szükséges biztonsági intézkedéseket. A Magyar Telekom kommunikációs igazgatósága az MTI érdeklődésére kedden közölte: időről időre előfordulnak jellemzően nagy ügyfélbázissal rendelkező - nem csak távközlési - szolgáltatók nevében elkövetett visszaélések, adathalász kísérletek, ezeknek az ügyfelek mellett maguk a vállalatok is kárvallottjai.
Ijesztő szobrokat alkot a fájdalomról Árpád (10:30)
Néhol ijesztő, megbotránkoztató, ugyanakkor elgondolkodtató szobrokat alkot Slancik Árpád. A 44 éves művész Németországban született, de Szabadkán él és dolgozik. Terve, hogy Magyarországon is kiállíthassa munkásságát, de erre még egyelőre nem volt lehetősége. – Mindig is szerettem az underground zenét és a hozzákapcsolódó életet, vagyis ami kicsit más, kicsit elüt a szokásostól. De zeneileg nem voltam tehetséges, de nem tudtam elengedni magamban a művészetet, így jött a szobrászkodás. Úgy érzem, hogy az a sötét művészet, amit képviselek, megszólítja a befogadót. A modern ember tehetetlenségéről, fájdalmáról szól.
Heidi keble mindent vitt a tévés gálán - forró fotók (10:00)
Azért díjakat is osztottak a televíziós produkciók Oscarján, a Hatalmas kis hazugságok című sorozat mindjárt nyolcat is kapott.
Magyarok nyitottak minifalut kisgyerekeknek (09:30)
Donovalkovo egy minifalu gyerekeknek a szlovákiai Donovalyban, amit magyarok nyitottak meg. Három és tíz év közöttieknek épült, a nagyobbak már nem igazán férnek be a tizennyolc liliputi házba, amik be is vannak rendezve. A belépti díjas (hét euró – 2170 forint) faluban vannak boltok, cukrászda, étterem, tűzoltóállomás, rendőrség, egyszóval minden, ami egy igazi településen is megtalálható. A gyerekeknek há­rom euróért (kilencszázharminc forint) jelmezt is lehet bérelni egy napra, hogy kipróbálhassák, milyen orvosnak vagy benzinkutasnak lenni. A játék és szórakozás mellett az is cél, hogy kicsit tanuljanak a srácok.
Több lakás árát sikkasztotta el egy szombathelyi közös képviselő (09:20)
Tíz év alatt 26,5 millió forintot sikkasztott el egy szombathelyi társasház képviselője - tájékoztatta a Vas Megyei Főügyészség kedden az MTI-t. Székely Tamás főügyészhelyettes közölte: a nőt és bűntársát, egy férfit üzletszerűen elkövetett sikkasztással vádolja az ügyészség. Tájékoztatása szerint a vádlott az egyik szombathelyi társasház közös képviselőjeként vagyonkezelői tevékenységet is ellátott, ennek során a beszedett közös költségből és felújítási alapból 2006 januárjától 2016. július közepéig 26,5 millió forintot sikkasztott el. Hozzáfűzte: a közös képviselő megállapodott a társasháznak egyéni vállalkozóként rendszeresen munkát végző férfival, hogy az túlszámlázza az általa elvégzett szerelési munkákat, és készpénzben visszaadja neki a túlszámlázott összeg egy részét.
Fucsovics Márton: Megterhelő volt, de megérte (09:15)
A párharcot eldöntő meccsen simán, 3-0-ra legyőzte a világranglista 32. Karen Hacsanovot a már 111. Fucsovics, így Balázs Attilával történelmi sikerre vezették a magyar válogatottat. Előbbi az oroszok mellett egészségügyi problémáit is leküzdötte. – A hét elején még volt egy kis gondom az energiabevitellel, de utána különösen ügyeltem az étkezésre és a hidratálásra – beszélt a nehézségekről Fucsovics, akiből nagyon sokat kivett az elmúlt egy hét. – Az egyes mérkőzések után nagyon elfáradtam, de megérte. Szerencsére én többet tudtam pihenni a páros előtt, mint Ati, és jól is aludtam.
Hobo betartja saját tízparancsolatát (09:00)
A Kossuth-díjas dalszerző és előadó nem a kőbe vésett szabályok rabja, a törvényt viszont szilárdan betartja – ha ő maga írta.
Teherautók ütköztek, nagy a dugó az M0-áson (08:52)
A Police.hu tájékoztatása szerint kedd reggel nem sokkal hét óa után az M0-ás autóút bal oldalán a Budapest XXII. kerületének területének közelében két teherautó ütközött egymással. A baleset következtében személyi sérülés nem történt. A járművek a felhajtóágon állnak, a műszaki mentés miatt teljes pályazár van érvényben, több kilométeres a torlódás.
Palvin Barbi Neymarral és Hamiltonnal bohóckodott - fotó (08:40)
A világ legdrágább futballistája és a többszörös világbajnok Forma-1-es pilóta társaságában fotózkodott legutóbb Palvin Barbi, hármójuk bohókás fotóját a brazil világsztár Neymar osztotta meg közösségi oldalán.
Fakockával küzd meg Bulcsú a Kontroll 2-ben - videó (08:30)
Habár a 2003-as Kontroll tengerentúlon élő rendezője, Antal Nimród épp Magyarországon forgatta le új filmjét (a Viszkist), aligha valószínű, hogy kapható lenne a metróellenőrökről szóló kultfilm folytatására. Egy fiatal gerillafilmes gárda megtette helyette. A Palóc Videótéka csapata vicces előzetest készített az elképzelt második részhez. Könyörtelenül mutatják be, hogyan festene a Kontroll lepusztult föld alatti világa, ha ma készülne a film: a metróban negyvenfokos hőség, lángoló szerelvények és persze a közlekedést káoszba taszító fakocka. Csakhogy itt minden fordítva van, mint a valóságban!